HEJ och VÄLKOMMEN TILL Anders Sjundhe
!
Här nedan hittar ni lite lättare information om mitt arbete som Homeopat och Polaritetsterapeut som jag arbetat med sedan 1986. Polaritetsterapi är en holistisk Terapiform, dvs en helhetssyn, arbete med hela människan vilket är hämtad kunskap och termer från det gamla Indiska lärosystemet. Grundaren heter Randolph Stone. Han var utbildad Dr med examen i bl a Osteopati och Chiropraktik. Vidare reste han och forskade på de gamla österländska vetenskaperna kinesisk medicin, akupunktur, ayurveda (indisk medicin) mm.
Polaritetsterapins grund är att sjukdomar, spänningar och andra störningar uppstår när vårt inre energiflöde är blockerat. När man manipulerar punkter på kroppen enligt ett sammansatt system (polaritetsterapi) löser man blockeringarna och fritt flöde uppstår varpå besvären släpps och balans uppstår. När en kraftigare blockering föreligger kan behandlingen med fördel kompletteras med homeopati.
Som diagnostiskt hjälpmedel
använder jag mig av Ögondiagnostik eller med ett annat ord Irisdiagnostik i vilken man kan få många ledtrådar till en patients symtom och problematik. Som terapiform använder jag mig av en kombination av Homeopatiska medel, kosttillskott, Bach Blomessenser, Polaritetsbehandling (manuell behandlingsform) Stretch Yoga rörelser, kost och dietråd. 
Ögondiagnostik
  Polaritetsterapi
 
Bach Blomessenser
  Kosttillskott
  Homeopati
   
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Besöksadress:
Järnvägsgatan 20 Krylbo

Hitta till oss
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Tidbokning:
Telefon:
0226 - 601 11


 
 
 
JÄRNVÄGSGATAN 20, KRYLBO. TELEFON 0226 - 60111
Webproduktion: Tomas Granqvist Tel: 070 - 401 6559
blank">