Välkommen till Ljusrummet på Cool Corner


På den mörka årstiden kan man behöva lite extra ljus och energi. man behöver inte ha en depression eller vara helt slut för att gå utan det kan också vara bra att fylla på ljus så man håller sig pigg och glad.
Vi påverkas mycket av ljuset, därav är det bra att inte sitta i ljusrummet för sent, det kan vara svårt att somna då. Om du däremot har nattarbete är det perfekt att ta en ljustimme innan man går till jobbet. Alla reagerar vi olika starkt på ljuset så man får prova sig fram hur ofta och sent som passar en bäst. Det finns också möjlighet att få akupunktur i samband med ljustimmen, det har visat sig ge goda resultat på ångest och depression. Ljusrummet kan också vara en bra idé om du har jetlag efter en resa. Du kan hitta information om hur du ställer om din kropps klocka på
http://www.britishairways.com/travel/drsleep/public/en_us
Några kända biverkningar finns inte men du bör avstå ljusrummet ifall läkare avrått dig från att utsätta dina ögon för starkt ljus, tex gråstarr. Ljusrummet har plats för två personer där man kan lyssna på musik, läsa en bok eller bara koppla av. Välkommen !

Pris: 1 Timme 100 Kr
----------------------------------------

Läs mer om vårt sköna ljusrum
 
Se bilder från butiken
  Se senaste nytt hos Cool Corner !
   
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Besöksadress:
 
Järnvägsgatan 20 Krylbo
Telefon:
0226 - 610 22

Hitta till oss
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Öppettider:
 
   
Ons-Fre
11:00 - 19:00
Lördag
10:00 - 14:00
 
 
 

JÄRNVÄGSGATAN 20, KRYLBO. TELEFON 0226 - 61022
Webproduktion: Tomas Granqvist Tel: 070 - 401 6559
target="blank">