Vad är POLARITETSTERAPI (P.T) ?

" The Wireless Anatomy of Man"

P.T är en behaglig holistisk behandlingsmetod, en konstform applicerbar på många av våra hälsoproblem och för att kunna upprätthålla vår hälsa.
Begreppet med vår Livs Energi är det centrala i P.T, vilket är en ständig pulsering mellan positiv, neutral och negativ energi. Detta skapar olika energifält och beroende på dess kraftrikting skapar detta olika mönster i vår kropp. Grundaren av denna terapi Dr. Randolf Stone benämner denna pulsering av energi som "The wireless Anatomy". Eftersom dysfunktion av kroppsfunktioner är en process som sker när vår livsenergi blockeras eller av någon annan orsak är ur balans. Man kan kort säga att det är en orsak vilket ofta ger flera olika typer av symtom beroende vari belastningen ligger.
För att överbrygga dessa blockeringar används följaktligen P.T behandling och kompletteras med dietrådgivning, olika rörelser vilket härleder till
HataYoga.
P.T bygger på teknik från osteopati, kiropraktik och använder diagnos, behandlingsform och tankesätt utifrån den ajuverdiska läran (Dr.Stone var utbildad osteopat, kiropraktor, studerat akupunktur samt ajurverdiska principen) och skiljer sig från Shiatsu Akupunktur i dess grundläggande teori- det finns dock likheter. Inom polaritetsterapin använder vi oss av av begräpp som; Jord, Vatten, Eld, Luft och Ether för att bestämma var en sk energiblockering sitter. Polaritetsbehandlingen sker genom att manuellt med fingerkontakt trycka på olika punkter på kroppen vilket löser upp blockeringen och återställer balansen mellan de två polerna som all energi kretsar kring, dvs plus och minuspol.
Diet och kostråd används ofta för att rensa ut slaggprodukter och göra kostomläggningar för att ge balans och harmoni i kroppen. Vi är vad vi äter- en sanning som inte alltid är så lätt att förstå. Vår föda innehåller idag en mängd gifter vilket gör att all kosthållning ger effekter på kroppen som ex vis vårt humör, känslor etc. Födan är sammansatt av olika beståndsdelar som aktiverar och passiviserar olika organ.
Hata yoga + Stretchövningar. Lätt tänjande rörelser, vilka utföres på ett mjukt och dynamiskt sätt och mjukt stretchande vilket hjälper till att upprätthålla balansen i livsströmmarna. Avslappning, för att uppnå en inre harmoni bl a med meditation.


 
Ögondiagnostik
Polaritetsterapi
 
Bach Blomessenser
  Kosttillskott
  Homeopati
   
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Besöksadress:
Järnvägsgatan 20 Krylbo

Hitta till oss
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Tidbokning:
Telefon:
0226 - 601 11
 
 

Dr Randolf Stone (höger)
JÄRNVÄGSGATAN 20, KRYLBO. TELEFON 0226 - 60111
Webproduktion: Tomas Granqvist Tel: 070 - 401 6559
p://www.magicdesigns.se" target="blank">